:]

83879-423

Nyår

83879-422









Såhär ser jag ut en dag som denna :) Nu ska jag bara ta det lugnt, innan jag åker och äter kinamat någonstans! Det blir nog ett inlägg till senare idag - då jag ska önska er gott nytt år :)









Gubbe.

h

Hahah såhär snäll är jag mot min fasters man.
Men det var faktiskt väldigt likt :$

Snigel.

83879-420

Hejsan! Internetet fungerade inte igår och innan idag så det är först nu jag kan sitta vid datorn. Därför har jag inte bloggat på ett tag.. Då har jag fått rita lite istället :)

Imorgon blir det roligt! Först ska jag äta någonstans och sedan på kvällen går jag förmodligen hem och firar med familjen och släkten. Nu kom jag förresten på att vi inte köpt raketer än! Det får vi åka och göra imorgon, jag brukar bara köpa smällare och sådant smått - jag gillar inte de stora haha.

Kusinerna.

83879-418

Nu är vi äntligen hemma. Det var så mycket folk där vi var och knappt några reavaror kvar så vi stack hem istället! Det är han lilla på bilden som är här nu. Jag står i mitten på andra bilden och så står min syster och min andra kusin och spelar wii. Det gjorde förresten vi för ett par dagar sedan! Sjukt roligt - det måste vi bara skaffa! Jag spelade bland annat the sims och super mario..

Brud.

83879-415

Klicka för större bild.

Nu har jag börjat förstå mig på adobe illustrator, en aning mer än innan
i alla fall. Ritar på för fullt - är ju inget proffs så jag lär mig hela tiden :)

Snart är det ju nytt år, 2008. Hur ska ni fira det? Jag ska nog ha en helkväll på big bowl och äta trerättersmiddag, med Josefine. Kanske hittar vi på något mer innan? Efter? Vi vet ju inte hur det blir än.. Nu ska jag ner och kolla klart på happy feet!

God Jul.

83879-413

Filter.

83879-412

I photoshop finns det en rolig meny som heter filter. Har du photoshop så gå in på filter gallery och testa lite olika effekter - skitkul! Jättebra resultat också, istället för att sitta flera timmar för att få fram det bästa resultatet så räcker det med ett klick och så är allt fixat på ett kick, hahah ;]

Imorgon är det julafton! Jag är superspänd på vad som finns i paketen,
har ju inte önskat mig något alls så allt blir surprise!
Nu ska jag ner och käka lite julgodis..



Liv i luckan.

83879-409

Snaaart är det jullov och då kan jag lova att det blir mer liv i luckan här! Jag har varken tid eller ork just nu.. Jag somnade till och med i soffan, efter att jag kommit hem från skolan idag. Men vi fick i alla fall reda på våra no och mattebetyg i skolan today, och jag hade höjt mig i alla noämnen :D I'm happy!

Snälla, snälla - ge lite tips om vad jag kan önska mig i julklapp!
Min hjärna är helt tom på idéer!! Blir galen när mamma frågar hela tiden.
Vad ska ni önska er? :)


Resultatet.

image408

Såhär blev resultatet av min
kinablus :) Den blev väldigt liten så syrran
fick ta den - det är hon som är på bilden! Jag är nöjd :*

Håltimme i morgon, första och sista lektionen :D Yes.

Godprinsö

83879-406

Hellu! Nu har jag precis sett en konstig film, halloweentown tror jag
att den heter. Inte jättebra enligt mig =P Jag är i alla fall
inte alls trött så det blir nog en till film..

Halsbandet på bilden kommer från kyssjohanna. Jag tycker att det är jättegulligt och kanske tänker önska mig det i julklapp. Mest för att det är så gulligt och inte alls dyrt heller, vet däremot inte riktigt vad jag skulle ha det till.. Halsbandet finns i både guld och silver.. Godnott!



Shit jag är nog trött i alla fall - Godprinsö, godnott, grödprins.
Åh halledar jag tror nog jag går och lägger mig i stället!

Utelåst.

image405

Ahh idag glömde jag mina nycklar hemma så jag blev utelåst i typ en och en halv timme :( Det var inte roligt, stod där i regnet med Busan som också ville in.. Fast sedan kom jag på att pappa inte brukar låsa vår trasiga bil så jag satte mig i den en stund. Busan fick också vara i bilden eftersom att hon hatar att bli blöt =P Hon var skitgullig - satt och pep och kurra vid mig..

Ikväll är det äntligen idolfinal!
Ska sitta framför tvn med chips och bara mysa!

Rolig bild, eller hur? Du kan själv göra en
här, om du vill :) Hejdå sålänge!

Kinablus.

image403

Nästan såhär ser kinablusen ut, som jag håller på att göra på syslöjden.
Jag är väldigt stressad eftersom att vi bara har två lektioner kvar..
Men jag lovar att jag visar den sedan - när (om!) den är klar!

Sypåsen på den tredje bilden gjorde jag
i trean, så att ni vet, hahahah ;-)


Nutte Leja.

image402

Det är verkligen inte först nu när jag ser dessa bilderna som jag märker hur snabbt Leja har vuxit! Jag tänker på det hela tiden. Det var ju inte länge sedan vi fick hem lilla plutten - då hon bara var en liten valp. Nu är hon stor och ska till och med bli ännu större. Inte högre men grovare :)

Jag älskar Leja, hon är verkligen helt underbar. Ibland sitter jag fan nästan och snackar med henne precis som om hon är en människa! Det känns verkligen som om hon förstår en när man pratar med henne :*

Himma igen.

image401

Nu är man då äntligen hemma, har haft jätteroligt och hunnit med mycket - fast att vi bara varit borta en natt! Åkte förbi liseberg och såg lite av det mysiga "julpyntet". Åt på hard rock café och handlade på seven eleven (som inte finns här haha). Vi tittade lite i affärer som låg längst avenyn och såg footloose på kvällen förstås! Fan va den var bra, sjukt rolig också :) Måns var ju en bad guy så han var inte speciellt smickrande :P superbra musikal i alla fall!

Imorse var det frukostbufé på hotellet och samtidigt som vi åt såg vi faktiskt Henrik Schyffert (från parlamentet) som var nere och gick på stan. Man kan ju undra var han skulle klockan nio på morgonen, eller kanske snarare var han varit hihi. Vi såg även Jonas Leksell från myror i brallan, hahah..


Innan idag var vi även på kungsmässan i Göteborg! Nu jag snart äta baguett från subway, är superhungrig! Ciao :)

Göteborg.

Hejdå alla söta och sura! Nu sticker jag till göteborg :)
Kommer hem imorgon igen, puss & kram.