Yra höns.



Har yrrat omkring som en tok men mamma och min moster idag. Varit på ILVA, IKEA och en massa olika blomsterbutiker.. Efter 6.5 timmar är vi äntligen hemma! Ikväll blir det god mat med kusinens lilla familj :)

Idag fick jag även paketet från Chicy.se. Jag visar den fina kjolen sen!

Strössel.



Mise-kise-gulleplutten var hemma hos mig för en stund sedan. Hon är så söt så att jag smälter! Men vi ska tyvärr inte ha henne. Hon är redan såld. Vi får vänta ett tag till eftersom att vi ska köpa en liten hund istället. Jag får nöja mig med att bo granne med denna sötnos i några veckor till i alla fall :)

Kreta 4.



Jag älskar dessa bilderna från Crete, speciellt den högst upp. Jag hade två mål när jag åkte dit, nämligen att fota ett hus med blåa fönster och dörrar och fota en gammal grekisk gubbe med en käpp. Som ni ser så klarade jag av ett av dem men jag såg faktiskt flera söta små gubbar. Tog bara inga kort på dem :(

Det var förresten tack vare
Anna som jag fick en sådan
snygg ram runt bilden i inlägget nedan, tack!


En bild.



På min saknade vän Barbara :'

Kreta 3.



Bilder på den härliga atmosfären, staden, himmeln, stranden, havet, poolen, en palm och min lillasyster. Och på ett par gigantiska wayfarers såklart! Imorgon är det dags att klippa sig. Ska bli så spännande med tanke på att det var mer än ett halvår sedan jag gjorde det sist. Jag ska även inhandla lite grejer som försvann när min väska blev stulen, blir nog trevligt. Ciao!

Kreta 2.



Nu kommer det att bli en hel del kretabilder eftersom att jag inte har mycket mer att bjuda på. Förövrigt sitter jag och tänker på hur det hade varit att byta bloggsite till devote.se.. Känns kul med förändringar men samtidigt tycker jag att bloggarna här på blogg.se är mer personliga. Jag får se hur jag gör :) Nu ska jag duscha, hej!

Kalimera!



Nu är jag på hemmaplan igen! Känns skönt faktiskt. Är fortfarande väldigt trött och locket i örat har ännu inte släppt så idag blir det nog bara en slappdag. Jag håller på att gå igenom alla bilder från Kreta nu och det är en hel del som jag kommer att lägga in i bloggen. Vi är supernöjda med allt förutom att mitt handbagage blev stulet :'[ Blev väldigt ledsen iochmed att jag hade kläder (allt jag hade på mig på första bilden försvann haha), skor, presenter, väskor och sådant! Men livet går vidare utan det handbagaget.. Pussiluss

Kreta.



Nu sticker jag! Åker till Kreta och blir borta i en vecka.
Ängeln i bilden får ge oss tur, så planet inte störtar eller så :]
Väskan är packad med allt möjligt. Nu är det äntligen dax!!

Annorlunda redigering.



Dessa bilderna gillas!

Spöke.



Igår när jag satt och kollade igenom gamla blogginlägg så såg jag denna bilden på mig från februari. Alltså jag såg ju för tusan sjuk ut! Ett riktigt litet spöke var jag. Nej, nu ska jag bannemig bli jättebrun i Grekland så att jag åtminstånde har lite brun färg kvar till i februari. Jisses, jag skäms ju nästan!

Minnesboken.



Var och framkallade några bilder innan så nu har jag klistrat in två av dem i min minnesbok! Resultatet kan ni se i kollaget ovan. Bilderna stämmer tyvärr inte med verkligheten - då det är mycket finare när man ser det på riktigt :)

Glad sommar.



Jag gillar bilden i mitten. Det är på just den bänken som vi har spenderat många raster tillsammans, under detta året. Jag tror faktiskt inte att jag kommer att sakna min skola. Jag ser verkligen fram emot gymnasiet och alla nya vänner jag kommer att få. Jag vet att jag kommer få plugga mycket men det är inget man ska klaga över, jag har ju faktiskt valt det själv för att jag vill lära mig mer och få en bred grund för vidare studier. Nog om skola och plugg - nu ska jag njuta av ett välförtjänt sommarlov :]

Skolavslutning.



Skolavslutning 11-06-08
No more 9B :')


Jag älskar er Josse och Lina, oavsett hur mycket vi bråkar.
Vi är tre helt olika personer och det är det som gör oss så bra.

2-0 till Sverige.



Wiiiihoooooo glädjeskutt! Malmözlatan gjorde mål och alla blev glada!
Jag fick dessutom en sverigetröja av min mosters man, jag bugar och bockar.
Nu ska jag sova. Imorgon är det skolavslutning och jag tar kameran med mig. Ciao!

Hej!



Tänkte bara säga hej! Nu ska jag gå och duscha och
sedan är det ju fotboll på tv! Sverige - Grekland.

Hola chicas!



Y chicos? Jag tror inte att det är några killar som läser min lilla blogg.. Idag var det sista skoldagen! Skolavslutning imorgon alltså och då får jag mina efterlängtade slutbetyg =D Och på lördag åker jag till Kreta. Kan det bli mycket bättre nu? Klänningen, som egentligen är en kjol, ska jag ha imorgon plus en liten grön kofta eftersom att det ska bli molnigt. Åh vad jag ska fota alla tjusiga klasstjajor.

Det ska bli så skönt med ett långt sommarlov!


Äldre bilder.



Nu när jag inte har tagit några nya bilder (glömde ju kameran idag!) så får jag ta och lägga in äldre som jag är extra nöjd med. Detta börjar likna en fotoblogg nu! Men det är ändå så trevligt så det spelar ingen roll :)

Chique.



Idag blåser det så mycket att mitt parasol flyger iväg. Därför sitter jag nu inne och har tråkigt. Var i stan innan och det var i alla fall kul! Gick in i en underbar second hand-affär vid namn Chique. Konstigt att man aldrig sett den förut men jag brukar ju inte gå in på smågatorna så ofta.. Nu ska jag ta och hitta på något, hej!

Virus?



Lite bilder som jag tog samtidigt som jag spelade in filmsnutten. Har precis skannat genom datorn för att kolla om vi har virus och det kom faktiskt upp en hel del skit som jag tog bort så nu får vi se om datorn blir lite bättre i alla fall. Varför måste virus finnas? Det förstör ju bara för så många.. Jaja, nu ska jag ner och äta i alla fall :)

Video.



Hahah, nu äntligen så gick det ju! Jag har aldrig gjort detta
förut så förhoppningsvis blir nästa video lite bättre! :]

Windows movie maker.



Här behövs det visst fyllas på..

Jag blir verkligen inte klok på detta! Nu har jag suttit i flera timmar och försökt ladda upp videofilmer i windows movie maker utan resultat. De filtyperna jag har på mina filmer fungerar inte där :( Hur ska jag göra, please? Någon som vet?

Vackert.



Bara en gullig liten snutt från en gullig liten låt.

Red.



Jag vill ha ett par röda shorts


Heartbreak Hotel.



Nu borde jag egentligen ha legat ute i solen men istället tittade jag precis på Heartbreak Hotel. Jag kunde bara inte hålla mig tills ikväll, tycker att den är så rolig! Nu däremot får jag nog ta och gå ut en stund.. :)

Lomma beach.



Fler bilder från idag. Jag måste bara sola bort de fula "shortsen" jag har på benen =P Jag antar att det är fler än jag som har sådana.. Nu ska jag nog se Heartbreak Hotel, om jag inte lyckas somna först. Natti!

Fina Skåne.



Idag var jag på stranden som sagt. Rätt skönt i vattnet faktiskt!
Tog ett par bilder så att ni kan se hur fint det är i Skåne :]

Stranden.



Ray Ban kopior - BikBok
Nagellack - Kicks
Tröja - BikBok

Nu sticker jag till stranden! :)

För tidigt.



Det är alldeles för tidigt för att jag ska orka lägga upp foto på min
nya kjol så det får jag vänta med till imorgon bitti. Mina ögonlock har stängts
ett par gånger nu så det är dax att nanna för min del. Ses!

Grattis Barbara, 6 Juni, på din födelsedag! Jag älskar och saknar dig :)

Ny kjol.



Idag har jag sytt en kjol, igen. Denna blev mycket finare fast den blev rätt
genomskinlig :( Vad ska man göra åt det? Får väll se vad jag kan göra,
hade ju tänkt ha den imorgon för då ska jag cykla ner och bada i havet!

En vecka kvar..



Bara en vecka kvar för min del, sedan är det efterlängtade sommarlovet här :) Jag längtar som in i bomben men jag kommer såklart att sakna mina gummor - trots att vi alltid bråkar haha! Jag tror att jag ska ha på mig denna klänningen. Det är egentligen en kjol men passar som klänning också, om man har shorts under..

Snart sticker jag till stan för att se studenter dricka champagne och skrika sig hesa.

Mysig middag.



Jag längtar som in i sören till Grekland! Jag kommer bli tjock på all den goda maten som finns där nere! Och det roliga är att vi får äta hur mycket vi vill också :| Bada, sola, äta och mysa. Kan inte denna veckan gå fortare? :)

Måla.



En smart sak att göra när små barn är rastlösa är att ge dem varsin pensel och lite vatten. Hahah, Kevin och Ludde trodde verkligen att de stod och målade om garaget! Fast sen blev de lite förvånade när "färgen" torkade så snabbt..

Nu ska jag kolla min mejl, alltid lika spännande :P

Kattungarna.



Tiiiitta vad stora och söta kattungarna har blivit! Jag smälter!
Var precis inne och klappade dem och de luktar så gott :)