Fler bilder.



Här är lite fler bilder från idag! Imorgon ska jag försöka sola som fasiken!
Jag åker ju till Kreta om 13 dagar så då vill jag gärna vara
 lite brun i alla fall Nu ska jag nanna, god natt :)

Min dag.



Tjena tjena. Idag har jag duschat, solat, suttit vid datorn, passat kattungar, ätit på kinarestaurang, handlat godis, tittat på tv, fotograferat saker och ting, tittat igenom bilder på datorn, hjälpt moster med en massa bilder hon ska ha i sin stuga och bla bla bla. Har alltså hunnit med en hel del och nu är jag helt slut. Ska nog gå ner och se en film som visas på tv nu! :]

Höhö.



Jag måste plugga :|

Min morgon i bilder.



Grattis på morsdag mamma :)


Farfars klocka.



Igår hittade jag denna sjukt snygga klockan i ett skåp här hemma! Den var tydligen min farfars och som tur var ärvde pappa den. Så nu strosar jag omkring med den på armen och väntar på maten. Mitt avskalade nagellack kom visst med på ett hörn också, trevligt :)

Kisekatt.



Nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på en bra film! Visst är det mysigt med en liten kisekatt som ligger brevid och kurrar? Jag var förresten inne hos grannarna och tittade på kattungarna innan och gud vad de har växt! Helt otroligt söta är de också. Tänk om vi tar en! Hur lycklig skulle inte jag då bli, på en skala? Puss :)

Sweden.



Kul att Sverige gick vidare i Eurovision song contest! God natt :)

La princesa infeliz.



Nu är min spanska berättelse äntligen klar! Har jobbat med den i tre veckor nu så
det känns rätt skönt. Ska lämna in den imorgon så jag får hoppas på bra betyg :)

En hel drös.



Jag har en hel drös med bilder som jag tagit med självutlösaren! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dem. Meningen var att jag skulle ta några stycken för att sedan redigera dem i ps men när jag väl var i farten så blev det såhär. Jaja, slängde ihop alla i ett kollage istället.. :)

Peace.

83879-591

And love.



Nu är min blogg flyttad till publishme så nu behöver ni som
kommenterar inte längre skriva in några jobbiga koder!

Kattungar.

83879-590

För en vecka sedan ungefär fick grannens katt två små ungar! Än så länge har jag bara bild på den ena, det tog nämligen ungefär åtta timmar innan nästa kom.
Jag var inne och tittade på dem idag och de har verkligen
växt på bara några dagar! Otroligt söta små liv alltså! :)

Årets första dopp.

83879-588

Idag invigde jag min nya bikini! Var och badade med Josefine på ribban och det var sjukt kallt i vattnet fast efter en stund började det faktiskt bli rätt behagligt. Det var över 25 grader i luften så det kändes skönt att ta ett dopp. Nu ska vi strax äta grillspett med pommes och tzatsiki! Det är min klass på bilden, vi har redan fått vårt spexfoto. Jag längtar till att få börja i en ny klass, vissa i klassen är bara så jobbiga (*ganstergänget i hörnet*). Om en timme är det dags för finalen i körslaget och det ska jag se.. Ha det bra :]

Urläcker.

83879-586
Denna urläckra bikinin kommer från H&M! Sjukt coolt mönster :D

Valborg.

83879-585

Hade ni det trevligt igår? Själv gjorde jag inget speciellt. Vid nio gick jag ut till grannarna och tittade på deras bål en stund. De flesta på min gata bålade, tror det var sju stycken! Rätt coolt att se så många på en gång. Rätt som det var slängde grannen in en bänk hahah :)